Akcijska prodaja ACC TAG uređaja

Od petka 01.11.2019. godine pa do isteka zaliha u ponudi je ACC TAG uređaj po akcijskoj cijeni od 19,50 KM. Nabavka uređaja po 50% nižoj cijeni nije vezana za određenu kategoriju vozila te je namijenjena za komercijalnu kategoriju korisnika, kao i za strane državljane.

ACC TAG uređaji posebno su značajni u saobraćajnim špicevima, jer vozači sa ACC TAG uređajima, na posebno obilježenim trakama za elektronsku naplatu, prilagođenom brzinom prolaze bez zaustavljanja i tako izbjegavaju čekanje na naplatnim mjestima.

Akcijski tagovi će se moći kupiti po cijeni od 19,50 KM samo na naplatnim mjestima: Zenica jug, Sarajevo sjever, Sarajevo zapad i Ljubuški.

Da bi se postalo ACC korisnik potrebno je potpisati pristupnicu i priložiti dokumentaciju:

Za fizička lica:

  • Pristupnica za ACC uslugu – preuzmite OVDJE
  • Kopija potvrde o registraciji vozila (prometna/saobraćajna dozvola)
  • Lična/osobna karta na uvid

Za pravna lica:

  • Pristupnica za ACC uslugu – potpisana i pečatom ovjerena – preuzmite OVDJE
  • Kopija ID broja preduzeća/firme
  • Kopija potvrde o registraciji vozila (prometna/saobraćajna dozvola)
  • Predočenje dokaza o uplati

Pravna lica koja kupuju dva ili više ACC TAG uređaja uz pristupnicu dostavljaju saobraćajnu/prometnu dozvolu za svako vozilo. Pristupnica se može preuzeti na svim naplatnim mjestima svakim danom 0 – 24 sata, kao i na www.jpautoceste.ba.

Za kupovinu ACC TAG uređaja po akcijskoj cijeni putem virmanskog načina plaćanja potrebno je izvršiti posebnu uplatu od 01.11.2019. godine u iznosu od 19,50 KM.

Prednosti elektronskog sistema naplate cestarine: korisnici ACC usluge ostvaruju bonus od 20% na svaku dopunu novčanih sredstava na korisnički račun, virmanska dopuna bez dolaska na naplatno mjesto, uvid u stanje računa putem web portala, korištenje ACC kredita bez vremenskog ograničenja, te više TAG uređaja na jednom računu.

Naglašavamo da je cijena uređaja na ostalim naplatnim mjestima 39,00 KM.

Za više informacija posjetite www.jpautoceste.ba ili nas kontaktirajte na 080 02 03 06 besplatni info telefon 0/24 sata, ili na e-mailove: help.desk@jpautoceste.ba i acc@jpautoceste.ba.

Vozi bez zaustavljanja!

 

 Press JP Autoceste FBiH